_

 

 

18 martie 2021 

 

COMUNICAT DE PRESA

 

 

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti aduce la cunostinta opiniei publice urmatorul comunicat:

 

Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti a fost inregistrat, la data de 17.03.2021, procesul verbal de sesizare din oficiu intocmit de organele de politie din cadrul Sectiei 26, sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 Cod penal.

In fapt, in data de 13.03.2021, organele de politie din cadrul Sectiei 26, impreuna cu lucratori din cadrul DGJMB – Detasamentul 1, s-au sesizat cu privire la faptul ca, in incinta unui restaurant de pe raza sectorului 4 a fost organizata o petrecere la care au participat aproximativ 25 de persoane, cu incalcarea reglementarilor in vigoare.

Urmare a sesizarii inregistrate, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lamuririi aspectelor sesizate.

Precizam ca activitatile procedurale efectuate in timpul urmaririi penale sunt reglementate de Codul de Procedura Penala si au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor si garantiilor procesuale, precum si a prezumtiei de nevinovatie.

 

PURTATORUL DE CUVANT AL PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA SECTORULUI 4 BUCURESTI