_

 

 

20 aprilie 2021 

 

COMUNICAT DE PRESA

 

 

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti aduce la cunostinta opiniei publice urmatorul comunicat:

 

Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti a fost inregistrat la data de 20.04.2021 un dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata, prev. de art. 322 alin. (1) C. pen. si uz de fals, prev. de 323 C. pen.

In fapt, s-a retinut ca la data de 17.04.2021, in jurul orei 00:45, o persoana a prezentat organelor de politie o adeverinta de angajat emisa de o societate pentru a justifica deplasarea sa in afara locuintei in intervalul orar 22:00-05:00, cu privire la care exista suspiciuni ca este falsa.

Ca urmare a sesizarii inregistrate, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lamuririi aspectelor sesizate.

Precizam ca activitatile procedurale efectuate in timpul urmaririi penale sunt reglementate de Codul de Procedura Penala si au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor si garantiilor procesuale, precum si a prezumtiei de nevinovatie.

 

PURTATORUL DE CUVANT AL PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA SECTORULUI 4 BUCURESTI