23 aprilie 2021 

 

COMUNICAT DE PRESA

 

 

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti aduce la cunostinta opiniei publice urmatorul comunicat:

 

Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti a fost inregistrat la data de 21.04.2021, un dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 alin. 1 Cp.

La data de 13.04.2021 s-a inregistrat plangerea formulata de catre o persoana de sex feminin, cu privire la faptul ca tatal sau, confirmat pozitiv pentru infectia cu COVID 19, a parasit in mod repetat locuinta in perioada izolarii. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca persoana la care se racea referire in plangere trebuia sa ramana izolata la domiciliu in perioada 09.04.2021 -22.04.2021.

Urmare a sesizarii inregistrate, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lamuririi aspectelor sesizate.

 

Precizam ca activitatile procedurale efectuate in timpul urmaririi penale sunt reglementate de Codul de Procedura Penala si au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor si garantiilor procesuale, precum si a prezumtiei de nevinovatie.

 

PURTATORUL DE CUVANT AL PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA SECTORULUI 6 BUCURESTI