28 aprilie 2021 

 

COMUNICAT DE PRESA

 

 

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti aduce la cunostinta opiniei publice urmatorul comunicat:

 

Organele de cercetare penala din cadrul DGPMB, Politia Sectorului 6, Sectia 22 Politie s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 Cp, ca urmare a formularii unui denunt in care se faceau mentiuni privind nerespectarea masurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase in cadrul punctului de lucru situat in sector 6, Bucuresti, al unei societati comerciale cu sediul in judetul Ilfov.

Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti, a fost inregistrat un dosar penal in care se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii prev. de art. 352 Cp.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lamuririi aspectelor sesizate.

 

Precizam ca activitatile procedurale efectuate in timpul urmaririi penale sunt reglementate de Codul de Procedura Penala si au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor si garantiilor procesuale, precum si a prezumtiei de nevinovatie.

 

PURTATORUL DE CUVANT AL PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA SECTORULUI 6 BUCURESTI