29 martie 2021 

 

COMUNICAT DE PRESA

 

 

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti aduce la cunostinta opiniei publice urmatorul comunicat:

 

Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti a fost inregistrat la data de 29.03.2021 un dosar penal, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 alin. 1 Cp.

In fapt, la data de 21.03.2021, agentii de politie din cadrul DGPMB, Politia Sectorului 6, Sectia 20 Politie, sesizati prin serviciul 112 cu privire la tulburarea linistii publice, s-au deplasat la adresa indicata constatand ca are loc o petrecere la care participau mai multe persoane, una dintre aceste persoane fiind sub masura carantinei in perioada 14.03.2021-23.03.2021.

Urmare a sesizarii inregistrate, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lamuririi aspectelor sesizate.

 

Precizam ca activitatile procedurale efectuate in timpul urmaririi penale sunt reglementate de Codul de Procedura Penala si au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor si garantiilor procesuale, precum si a prezumtiei de nevinovatie.

 

PURTATORUL DE CUVANT AL PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA SECTORULUI 6 BUCURESTI